Walne Zebranie Sprawozdawcze Członków Stowarzyszenia

Informacja dotycząca Walnego Zebrania Sprawozdawczego Członków Stowarzyszenia

Stowarzyszenie „Kolejarz” informuje, że w dniu 20.04 Zarząd Stowarzyszenia podjął uchwalę w sprawie zwołania Walnego Zebrania Sprawozdawczego Członków Stowarzyszenia na dzień 23 czerwca 2018 w Karpicku k/Wolsztyna w ośrodku „Montana”.

Rozpoczęcie Walnego Zebrania przewidziano na godz. 14, drugi termin godz. 14.15. Wcześniej w godz. 11-13 przewidziane są spotkania komisji statutowych Stowarzyszenia o zwołaniu których decydują przewodniczący komisji.

Udział w zebraniu dla aktywnych członków Stowarzyszenia (mających opłacone składki zgodnie ze statutem) jest nieodpłatny od lunchu w dniu 23.06 godz. 13 do śniadania w dniu 24.06. Dla pozostałych członków odpłatność wynosi 250 zł. Za dodatkową opłatą w wysokości 100 zł możliwy jest pobyt w ośrodku od piątku 22.06 – w ramach opłaty zabezpieczona kolacja, nocleg i śniadanie w dniu 23.06.

Szczegółowy program Walnego Zebrania oraz wszystkie materiały dotyczące Walnego zebrania zostaną umieszczone na stronie internetowej Stowarzyszenia w pierwszych dniach miesiąca czerwca.

Zarząd Stowarzyszenia